Prezența Simonei Halep la Bucharest Open, sub semnul întrebării

258
Prezența Simonei Halep la Bucharest Open, sub semnul întrebării - prezenta-1529072994.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, vineri, că nu crede că va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International găzduit de Arenele BNR, în perioada 16-22 iulie.

"Am auzit că toate fetele joacă la turneul internațional de la București, e foarte plăcut pentru România. Eu nu știu sigur dacă voi participa, dar în mare parte nu prea, pentru că e pe zgură după iarbă și e destul de greu", a explicat Halep.

Ea a menționat că încearcă să se acomodeze cât mai repede pentru turneele pe iarbă care urmează.

"În fiecare an, este la fel, încerc să merg acolo din timp și să mă acomodez cât se poate de bine până la Wimbledon", a adăugat jucătoarea numărul 1 în clasamentul WTA.

Întrebată ce părere are despre caricatura publicată în revista "Charlie Hebdo" în care apare cu trofeul Roland Garros strigând "Fiare vechi!", Simona Halep a răspuns: "Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta".

Jucătoarea de tenis a participat, vineri, la deschiderea oficială a primei ediții a turneului de hochei pe gheață "Simona Halep Challenge", de la Patinoarul Țiriac din Otopeni, rezervat copiilor sub 10 ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2945 secunde