Simona Halep: „Cred că Osaka va câştiga titlul la Australian Open”

238
Simona Halep: „Cred că Osaka va câştiga titlul la Australian Open” - simona-1613673765.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep a declarat, joi, pe Aeroportul „Henri Coandă”, că, în opinia sa, actuala ediţie a Australian Open va fi câştigată de japoneza Naomi Osaka.

„Cred că Osaka va câştiga titlul. Şi Jennifer Brady are şansa ei, dar cred că Osaka o să câştige cu experienţa”, a explicat Simona Halep, adăugând că i-a trecut supărarea de după înfrângerea în faţa Serenei Williams.

„O să învăţ ceea ce este de învăţat din acest meci. Mă bucur că am făcut totuşi un rezultat bun. Nu pot să zic că e un rezultat mic sfert de finală la Grand Slam, primul al anului. Aşa că sunt ok”, a mai spus sportiva din Constanţa.

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Dubai.

„În mod normal, Dubaiul este următorul turneu, aşa a rămas. Vreau să mă odihnesc un pic, câteva zile şi după voi vedea”, a precizat a doua jucătoare a lumii.

Simona Halep a fost învinsă de americanca Serena Williams, scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală ale Australian Open. Finala se va disputa sâmbătă, 20 februarie, între japoneza Naomi Osaka şi americanca Jennifer Brady. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7083 secunde