Simona Halep, după un meci epuizant la Aussie Open: „E bine că pot să zâmbesc acum”

231
Simona Halep, după un meci epuizant la Aussie Open: „E bine că pot să zâmbesc acum” - simona2-1612983173.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep a declarat, la finele meciului cu Ajla Tomljanovic, disputat miercuri, în turul secund al Australian Open, că s-a concentrat când a contat, acest lucru fiind decisiv în duelul cu reprezentanta ţării gazdă.

„Mă aşteptam să joace aşa, ştiu că este foarte puternică, dar azi a fost mult mai greu. E bine că pot să zâmbesc acum. Nu am fost atât de pozitivă, nu vorbesc despre scor, eram supărată pe faptul că greşeam, dar m-am concentrat când a contat. Mi-am dorit foarte mult să câştig”, a declarat, pentru Eurosport, Simona Halep.

Cap de serie nr. 2, constănţeanca a trecut greu, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-5, de Ajla Tomljanovic, a 72-a jucătoare a lumii, partida durând mai bine de două ore şi jumătate. Simona nu s-a simţit deloc confortabil pe serviciul ei, iar australianca s-a aflat la numai două puncte de o victorie surprinzătoare.

Finalistă la Melbourne în 2018, constănţeanca va juca în turul al treilea contra rusoaicei Veronika Kudermetova, cap de serie nr. 32.

„Va fi o nouă provocare. O voi urmări pe video, cum fac de fiecare dată cu cineva cu care nu am mai jucat. Însă până atunci recuperare. Vreau să îmi revin după acest meci şi dacă peste două zile voi fi la sută la sută va fi perfect”, a adăugat Simona Halep, care este programată să joace, joi, 10 februarie, în primul tur la dublu, alături de Charlotte Kempenaers-Pocz (Australia; 16 ani), împotriva perechii australiene Arina Rodionova/Storm Sanders.

XXX

Şi Sorana Cîrstea a făcut un meci de vis la Aussie Open, românca eliminând-o, miercuri, pe cehoaica Petra Kvitova, a noua favorită la trofeu.

„Am fost una dintre jucătoarele care s-au aflat în carantină strictă. Cred că e impresionant să vii după 15 zile în care nu ai lovit mingea şi să joci în felul în care am făcut-o eu azi. Nu mă aşteptam la aşa ceva”, a mărturisit Sorana Cîrstea, care a trecut de Petra Kvitova în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-1. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde