Simona Halep debutează, marți, în turneul de la Wimbledon

206
1
Simona Halep debutează, marți, în turneul de la Wimbledon - simonahalep-1435340855.jpg

Articole de la același autor

Potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la All England Club, jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA și a treia favorită) o va întâlni, marți, pe slovaca Jana Cepelova, în runda inaugurală a turneului de la Wim-bledon, al treilea Grand Slam al anului. 


Anul trecut, constăn-țeanca a ajuns până în semifinala turneului.


Ea a învins-o pe Cepelova în singurul meci direct, anul trecut, în turul al doilea la US Open, scor 6-2, 6-1. Dacă trece de adversara sa, Simona o poate întâlni pe Monica Niculescu, dacă și aceasta va câștiga primul meci contra portoricanei Monica Puig. 


Iată cu cine vor juca sportivele românce în primele partide: Irina Begu - Daria Gavrilova (Rusia), Alexandra Dulgheru - Kristina Mladenovic (Franța), Andreea Mitu - Olga Govortsova (Belarus). 


Comentează știrea

Maghita
29 iunie 2015
Castiguri din primaluna! 100-285 de euro lunar!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori carevor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1845 secunde