Tenis, Birmingham / Simona Halep s-a retras

182
1
Tenis, Birmingham / Simona Halep s-a retras - halep222-1434783493.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a hotărât să se retragă din proba de dublu de la Birmingham ca urmare a înfrângerii pe care a suferit-o în sferturile de finală ale probei de simplu, împotriva Kristinei Mladenovici.


Sportiva noastra a luat decizia de a le ferici pe adversare cu un "walkover" cu doar zece minute inainte de startul confruntarii cu perechea formata din Zheng si Chan, pe care trebuia sa o dispute alaturi de englezoaica Heather Watson, relatează ziare.com

După cum spuneam, jucatoarele asiatice s-au calificat automat in semifinalele turneului. O decizie similara a fost luata si de Kristina Mladenovici, care a abandonat si ea in proba de dublu, dar din cu totul alte motive decât Simona Halep, probabil pentru a-și menaja forțele.

Dupa eliminarea de la Birmingham, Simona Halep isi va lua cateva zile libere inaintea turneului de la Wimbledon, ce va începe peste zece zile.



Comentează știrea

rodica
21 iunie 2015
proiect

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4037 secunde