Video VIDEO / Arnold Schwarzenegger a devenit statuie

131
1
VIDEO / Arnold Schwarzenegger a devenit statuie - arnold-1434784133.jpg
Fanii care se credeau că își fac poze alături de o statuie de ceară a lui Arnold Schwarzenegger au avut parte de o mică surpriză.



Unul dintre cele mai așteptate filme din această perioadă este "Terminator Genisys", motiv pentru care Arnold Schwarzeneger a ales să-și promoveze filmul printr-o acțiune extrem de interesantă. Starul din cunoscuta serie de filme creată de James Cameron în anul 1984 a fost machiat pentru a semăna cu o statuie din ceară și a fost plasat în muzeul Madame Tussauds din Hollywood.



Astfel, conform celor de la Playtech, Arnold și-a surprins fanii de fiecare dată când aceștia își făceau poze cu el. În videoclipul de mai sus puteți urmări toate reacțiile persoanelor, unele dintre acestea fiind extrem de amuzante. Fostul guvernator al statului California încearcă să atragă și donații pentru fundația sa, denumită "After-School All-Stars".


Scopul acesteia este de a reduce rata abandonului școlar printre tinerii americani. Peste 90.000 de copii din 14 state americani beneficiază în prezent de programele acesteia. Cei interesați pot oferi donații, iar în funcție de sumă, vor avea șanse din ce în ce mai mari de a participa la premiera filmul "Terminator Genisys" alături de Arnold.







Comentează știrea

rodica
21 iunie 2015
proiect

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2493 secunde