Simona Halep, după ce a părăsit Roland Garros-ul: „A fost un an fantastic!”

128
Simona Halep, după ce a părăsit Roland Garros-ul: „A fost un an fantastic!” - simona2-1601922554.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep s-a oprit în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde a fost învinsă duminică de poloneza Iga Swiatek. Constănţeanca a făcut o partidă extrem de slabă, fiind demolată de adversara sa în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Aşa cum era de aşteptat, după meci au apărut şi reacţiile la cald. Simona Halep a felicitat-o pe poloneză pentru jocul prestat și a explicat că a avut dificultăți în timpul punctelor din cauza frigului de la Paris. Acesta a fost ultimul meci al Simonei Halep în 2020.

„Toate felicitările pentru Iga Swiatek. A jucat incredibil. A fost pe tot terenul și a lovit mingea foarte puternic. A fost puțin frig și nu am putut fi la cel mai înalt nivel. Dar a jucat foarte bine. A fost meciul ei! Cu siguranță puteam face ceva diferit, să încerc să o împing în spatele terenului. Dar asta e tot ce am avut azi. Puteam face anumite lucruri mai bine, dar ea a dominat meciul și a fost agresivă.

Știam că așa va juca. Azi i-a ieșit totul bine, fiecare punct. A fost încrezătoare și puternică. A fost un meci fantastic pentru ea. Cred că a jucat la fel ca anul trecut, dar cred că atunci am jucat mai bine și am împins-o spre fundul terenului”, a declarat Halep.

Întrebată cum se simte și cum se va recupera după această înfrângere, Simona a explicat că își va reveni după ce mănâncă… ciocolată.

„Sunt puțin supărată din cauza modului în care s-a jucat acest meci. Dar este o nouă experiență. A fost frig, a fost greu de jucat, dar ea a făcut-o foarte bine. Voi lua meciul așa cum a fost și voi încerca să fiu mai bună data viitoare. Azi am fost la capacitate maximă, 100%. Nu am fost accidentată. Dar a fost puțin frig și uneori, când e frig, nu mă simt pregătită fizic să alerg în timpul punctelor.

A fost un an fantastic, chiar dacă am avut parte de momente dificile. Nu-mi voi strica tot anul din cauza unui meci. Nu e ușor, dar sunt obișnuită cu momente grele în carieră. Voi mânca niște ciocolată și voi fi mai bine”, a adăugat Simona Halep.

Constănţeanca rămâne pe locul al doilea în clasamentul WTA, în timp ce pe primul loc este australianca Ashleigh Barty. Pe poziţia a treia se clasează momentan cehoaica Karolina Pliskova.

Acesta a fost ultimul meci al tenismenei constănţene din anul 2020, ea urmând să intre într-o bine meritată vacanţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde