Simona Halep: "Grand Slam-urile și Fed Cup, pe aceeași treaptă a importanței"

207
Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 3 mondial, a declarat, pentru site-ul WTA, că Fed Cup este la fel de importantă pentru ea ca un turneu de Mare Șlem, după ce a reușit calificarea cu echipa României în semifinalele competiției.

"Încă mai simt emoțiile, a fost extraordinar. Suntem pentru prima oară în semifinale și asta înseamnă foarte mult. Fed Cup e ceva diferit. Nu pot spune că e mai mare, deoarece muncesc și trăiesc pentru turneele de Mare Șlem. Este sport, e cel mai important lucru. Totuși, voi pune Fed Cup pe aceeași treaptă și dorință de victorie ca un Grand Slam", a afirmat Simona Halep, într-o conferință de presă susținută la Doha. 


Simona Halep, care a câștigat ambele meciuri de simplu cu Cehia, a ajuns la șapte victorii consecutive în Fed Cup, înaintea semifinalei cu Franța din aprilie și speră să pună umărul la calificarea în finală.

"Nu joc pentru mine, joc pentru echipă. Dau totul, pentru că simt energia care vine de la echipă și mă face mai puternică pe teren, iar dorința de victorie este și mai mare. Suntem o țară mică, nu avem un sistem mare în tenis, iar acest rezultat va ajuta noua generație. Va ajuta copiii să fie inspirați să facă ceva în viața lor, să creadă că visele pot deveni realitate într-o zi", a subliniat sportiva din Constanța. 


Simona Halep a sosit la Doha împreună cu noul său antrenor, Thierry Van Cleemput, care până luna trecută l-a pregătit pe compatriotul său David Goffin, aceasta fiind primul lor turneu de la începerea colaborării. La Doha, Simona Halep va intra direct în optimile de finală, urmând să joace contra învingătoarei dintre Caroline Garcia (Franța) și Lesia Tsurenko (Ucraina). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8327 secunde