Simona Halep, în optimi la Australian Open. Ora revanșei cu Wickmayer!

217
1

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep continuă aventura la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Constănțeanca

a acces în optimi de finală, după ce, vineri dimineață, a învins-o pe Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5.

"Sunt mulțumită de jocul meu. Am jucat bine azi, mai bine ca în turul al doilea, deci e un lucru bun. Ea a fost foarte puternică, iar eu am vrut să îmi fac jocul obișnuit și a fost un meci foarte bun pentru amândouă. Am lovit agresiv și am stat foarte aproape de linia de fund, am servit bine", a declarat Simona Halep, citată de site-ul oficial al competiției.

Constănțeanca o va înfrunta în optimi pe Yanina Wickmayer (Belgia). Având în vedere parcursul excelent al Simonei, ea ar avea o șansă să o învingă pentru prima oară pe Wickmayer. Cele două

s-au mai întâlnit de trei ori până acum: în 2010, în finala turneului ITF de la Torhout (Belgia), în 2011, în sferturi la Auckland, și în 2012, în sferturi la Hobart.

"M-a bătut de fiecare dată când am jucat, dar va fi o nouă zi. Am șansa mea să câștig, dar mă aștept la un meci foarte dificil. E foarte înaltă și foarte puternică, așadar trebuie să mă pregătesc bine pentru acest meci. În trecut a fost în Top 20, o cunosc, lovește mingea foarte puternic. Acum este însă altă situație, deoarece jocul meu a crescut mult. Voi fi foarte concentrată la fiecare punct și voi lupta în acest meci. Va trebui să fiu foarte rapidă, să îmi fac jocul meu, să fiu mai agresivă", a adăugat românca.

Anul acesta, se pare că Simona are un "talisman" norocos, racheta sa.

"Îmi dă mai multă forță, îmi place foarte mult. Dacă te simți bine și îți place, vrei să joci cu ea. Cred că este cea mai bună rachetă pentru mine în acest moment", a declarat constănțeanca.

Până acum, la Australian Open, Simona și-a asigurat 175.000 de dolari australieni și 204 de puncte WTA.

Pentru români, surpriza a venit din partea Irinei Begu, care a reușit și ea calificarea în optimile turneului, după ce a dispus de Carina Witthoeft (Germa-nia), scor 6-4, 6-4. În următoarea rundă, Begu o va întâlni pe Eugenie Bouchard (Canada).

v v v

Tot vineri, Simona a postat o fotografie pe contul său de Facebook în care poartă noul model de tricou pe care îl lansează alături de sponsorul său Adidas. Tricoul este alb, are trei ardei colorați în roșu, galben și albastru, și pe el este scris cuvântul "halepeno", poreclă pe care sportiva a primit-o anul trecut de la Brad Gilbert, fostul antrenor al lui Andre Agassi. "Halepeno" este o combinație între numele jucătoarei și cuvântul spaniol "jalapeno", care înseamnă ardei iute. În fotografia postată pe Facebook, constănțeanca este alături de antrenorii Victor Ioniță și Thomas Hogstedt și preparatorul fizic Teo Cercel. 

Comentează știrea

Maria
24 ianuarie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde