Tenis / Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open / GALERIE FOTO

87
1

Articole recomandate

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, în această dimineață, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open, fază în care România mai este reprezentată de Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, transmite Mediafax.ro.
Evoluția Simonei Halep a avut o scădere în setul secund, după ce a condus cu 5-1. Adversara ei a egalat la 5, după singurele două break-uri pe care le-a reușit în acest meci, dar în cele din urmă Halep s-a impus după o partidă care a durat o oră și 32 de minute.


Halep va juca în faza următoare cu sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, care a trecut, tot vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, de italianca Sara Errani, locul 14 WTA și cap de serie numărul 14.


La ediția precedentă a competiției găzduite de Melbourne Park, Simona Halep a atins faza sferturilor de finală.

Tot vineri, Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoft (Germania), locul 104 WTA, și s-a calificat și ea în optimile de finală ale Australian Open.



Comentează știrea

florin
23 ianuarie 2015
FOARTE SERIOS

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul " Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3332 secunde