Simona Halep, întâlnire cu Nicole Gibbs, în primul tur la US Open

225
Simona Halep, întâlnire cu Nicole Gibbs, în primul tur la US Open - simona-1566738585.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep știe cu cine va juca în primul tur al US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva constănțeană o va întâlni pe una dintre favoritele gazdelor, Nicole Gibbs. 


Halep și Gibbs s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, în China, la Shenzhen, acolo unde jucătoarea de la malul mării s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-1. 


Înfruntarea dintre cele două este programată mâine, în jurul orei 20.30. Va fi al doilea meci al zilei de pe arena "Louis Armstrong" și va începe imediat după meciul de pe tabloul masculin dintre grecul Stefanos Tsitsipas și rusul Andrey Rublev. 
Americanca Nicole Gibbs vine după o perioadă foarte dificilă din viața ei. Tenismena aflată în prezent pe locul 135 în ierarhia WTA a fost diagnosticată anul trecut cu o formă rară de cancer. A fost însă operată și a scăpat ca prin minune de boala incurabilă. 
Simona Halep va juca la US Open cu dureri mari la tendon. Constănțeanca s-a accidentat grav la turneul WTA de la Toronto, iar durerile care o macină nu au dispărut. 


Dacă se va impune la US Open, Simona Halep și-ar trece în cont cel de-al treilea titlu de Grand Slam din carieră, după ce, anul trecut, și-a adjudecat trofeul la Roland Garros, iar în acest an, a triumfat pe iarba de la Wimbledon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.436 secunde