Simona Halep joacă pe zgură după aproximativ doi ani

172
Simona Halep joacă pe zgură după aproximativ doi ani - halep-debut-1715622398.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) va debuta la WTA 125 Paris în compania americancei McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA).

Simona Halep e pregătită să revină în circuitul feminin. E de câteva zile la Paris, unde se joacă turneul WTA 125 numit Trophee Clarins.

Tabloul a fost stabilit duminică, iar fostul lider mondial o va întâlni marţi în primul tur pe McCartney Kessler. Americanca și-a făcut debutul profesionist la US Open 2023, ea evoluând până atunci în competițiile de colegiu din SUA. De când a început sezonul de zgură în Europa, Kesller a pierdut în primul tur al calificărilor la Madrid, învinsă de Jaqueline Cristian.

Simona Halep a jucat ultimul meci pe zgură pe 26 mai 2022. Era la Roland Garros și a fost învinsă în turul al doilea de Qinwen Zheng cu 2-6, 6-2, 6-1.

„Mă bucur să fiu aici, condițiile sunt extraordinare. E o plăcere să fiu aici. Vreau să-i mulțumesc directorului turneului pentru că mi-a acordat această invitație. E o oportunitate pentru mine să joc câteva meciuri și sper să pot juca un tenis bun”, a spus Simona Halep pentru organizatorii turneului din capitala Franței.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2884 secunde