Simona Halep, nehotărâtă în privința JO: "Când rămâi însărcinată ..."

1102
1
Simona Halep, nehotărâtă în privința JO:

Articole recomandate

Simona Halep s-a calificat în turul II al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după ce a dispus, scor 6-4, 6-1, de slovaca Anna Karolina Schmiedlova.



Cu toate că este angrenată în acest important turneu, gândul Simonei Halep îi zboară către Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeioro (Brazilia), competiție care se va desfășura între 5 și 21 august.. Speriată de virusul Zika, Simona Halep a mărturisit, într-un interviu acordat agenției Reuters, că ar putea renunța la participarea la JO 2016!

"Trebuie să caut informații despre acest virus", a afirmat Halep, luni, după victoria din primul tur de la Wimbledon.


"Am întrebat mulți doctori (despre Zika) și voi vorbi cu medicii din nou după acest turneu", a precizat finalista din 20145 de la Roland Garros.

"Am auzit că și dacă nu ești însărcinată în acel moment și iei virsul, când rămâi însărcinată virusul se activează. Sunt foarte îngrijorată", a mai spus Halep.

Oficialii americani din domeniul sănătății au concluzionat că infecțiile produse de virusul Zika la femeile gravide pot cauza microcefalie a fătului, care se caracterizează printr-un cap mic al copilului și duce la serioase probleme de dezvoltare, precizează Reuters.


Comentează știrea

x
28 iunie 2016
Se pare ca ...

ma-sa a fost infectata cu Zika inainte de nasterea ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7224 secunde