Simona Halep: "Visez să joc din nou o semifinală la Wimbledon"

102
Simona Halep:

Articole de la același autor

În perioada 27 iunie - 10 iulie, pe iarba de la All England Club, va avea loc a 130-a ediție a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, cu premii totale în valoare aproximativ 30 de milioane de euro. 


Simona Halep (5 WTA) a fost desemnată cap de serie nr. 5 la competiția londoneză și speră ca anul acesta să își depășească semifinala atinsă în 2014, când a fost învinsă de canadianca Eugenie Bouchard. Anul trecut, constănțeanca a pierdut surprinzător în primul tur, scor 7-5, 4-6, 3-6, în fața slovacei Jana Cepalova, în acel moment locul 106 WTA. 


"Visez să joc din nou o semifinală la Wimbledon, dar trebuie să iau meci cu meci și să văd cât de departe pot ajunge", a declarat Simona Halep, pentru site-ul competiției. 


"E plăcut să revin la Wimbledon, îmi place acest turneu. Este un pic dificil să joci pe iarbă, dar sunt obișnuită deja, sunt de câteva zile aici și îmi place să joc aici. Aceste zile de pregătire sunt importante pentru mine să mă obișnuiesc cu această suprafață, pentru că nu e ușor. Trebuie să am reflexe bune în timpul punctelor și să servesc bine. Deci trebuie să îmi îmbunătățesc serviciul și să fiu concentrată la fiecare lovitură", a încheiat sportiva din Constanța. 


Pe tabloul principal al probei feminine, România va fi reprezentată de Irina-Camelia Begu (26 WTA), Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig, dar și de Andreea Mitu, care luptă în calificări pentru un loc alături de cele cinci sportive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5092 secunde