Simona Halep, pregătită să participe la "Rogers Cup"

407
Simona Halep, pregătită să participe la

Articole de la același autor

Pauza a luat sfârșit pentru Simona Halep. Tenismena constănțeană este gata să participe la "Rogers Cup", turneu WTA care va avea loc în Canada, la Toronto. Halep merge la acest eveniment din postura de favorită numărul 4 la cucerirea trofeului, însă are foarte mare încredere în ea, deoarece anul trecut a ridicat cupa deasupra capului pe hardul canadian.


Campioana de la Wimbledon s-a relaxat după ce s-a impus pe iarba de la All England Club și a participat la fel de fel de evenimente festive. A fost decorată de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Național Steaua României în grad de cavaler, a fost aclamată pe Arena Națională de peste 30.000 de fani în momentul în care a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon și a venit la Constanța, unde a prezentat același trofeu în fața oamenilor din orașul său natal.


Organizatorii turneului de la Toronto au anunțat că Simona Halep va intra în competiție direct în turul al doilea, miercuri, 7 august.
De la competiția de Premier 5 nu vor lipsi, printre altele, liderul mondial Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, surorile Serena și Venus Williams, Petra Kvitova, Elina Svitolina sau Caroline Wozniacki. Tragerea la sorți pentru Rogers Cup va fi efectuată de organizatori alături de Naomi Osaka și Bianca Andreescu.


Simona Halep a mai făcut un anunț important pentru fanii săi. Sportiva de la malul mării va merge la începutul lui 2020 în Australia, acolo unde va participa la prima ediție a turneului de la Adelaide, orașul natal al fostului său antrenor, Darren Cahill. Imediat după această competiție Simona va participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. 
"Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxați și te fac și pe tine să te simți foarte relaxat" a adăugat Halep, care s-a antrenat anterior la Adelaide sub comanda fostului său antrenor, australianul Darren Cahill.


Adelaide International, o competiție combinată ATP și WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine.


Turneul de la Adelaide, dotat cu premii totale în valoare de 2 milioane de dolari australieni, va avea loc în perioada 12-18 ianuarie 2020 și va servi drept pregătire pentru participarea la Openul Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, programat la Melbourne între 20 ianuarie și 2 februarie.


Simona Halep se află în acest moment pe locul 4 în ierarhia mondială, însă un eventual rezultat bun înregistrat la "Rogers Cup" ar putea să o urce pe campioana constănțeană în clasament. Anul trecut, Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2647 secunde