Simona Halep rămâne pe locul 4 în clasamentul WTA

244
Simona Halep rămâne pe locul 4 în clasamentul WTA - simona-1564335828.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep va rămâne cel puțin și pentru această săptămână pe locul 4 în clasamentul WTA. Tenismena constănțeană nu a mai participat la niciun turneu după ce a cucerit trofeul la Wimbledon, însă punctele acumulate la All England Club au ajutat-o să rămână pe același loc pe care a urcat după succesul de pe iarba londoneză. 


Simona Halep se află într-o perioadă de pauză, iar următorul turneu la care va participa este cel din Canada, de la Toronto, supranumit și "Rogers Cup". Halep merge la competiția din Canada pentru a se obișnui cu suprafața dură, cea pe care va evolua și la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. 


Pe primul loc în ierarhia mondială se menține australianca Ashleigh Barty, care are 6.605 puncte, în timp ce pe a doua poziție este japoneza Naomi Osaka, cu 6.257 de puncte. A treia jucătoare a lumii este cehoaica Karolina Pliskova, cu 6.055 de puncte, în timp ce Simona Halep a acumulat până în acest moment 5.933 de puncte. 


Dacă toate sportivele din vârful clasamentului vor merge la Rogers Cup, Simona Halep va avea statutul de favorită nr. 4 la cucerirea trofeului. Constănțeanca are foarte multe puncte de apărat în Canada, deoarece anul trecut a câștigat marele trofeu, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4737 secunde