Simona Halep, atacată de hackeri. Câți bani au cerut în numele fostului lider WTA

255
Simona Halep, atacată de hackeri. Câți bani au cerut în numele fostului lider WTA - 1gettyimages1155405221-1563951571.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a avut parte de o surpriză neplăcută marți seară. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart de hackeri, care au cerut bani în numele sportivei.

Cei 1.300.000 de urmăritori ai Simonei Halep pe cunoscuta rețea de socializare au avut surpriza să vadă două mesaje ciudate. În ele, Simona Halep "cerea" bani, doar că totul era doar o farsă, după ce contul său a căzut victima hackerilor.

"Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos", au fost mesajele apărute și șterse de pe contul Simonei.


Postările de mai sus au fost rapid șterse, dar la ceva timp, chiar înainte de miezul nopții, hackerii au "recidivat". Ei au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar și un concurs imaginar, în care Simo și-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.


Din fericire, Simona Halep și-a recuperat contul de Instagram.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9946 secunde