Simona Halep, prima reacție după victoria obținută la TAS: "Abia aștept să mă întorc în circuit"

2236
Simona Halep, prima reacție după victoria obținută la TAS:

Articole de la același autor

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus sancțiunea primită de Simona Halep, de la 4 ani, la 9 luni. Conform hotărârii TAS, suspendarea ei s-a încheiat deja, la 7 iulie 2023, ceea ce înseamnă că jucătoarea româncă de tenis ar fi trebuit să fie eligibilă pentru a juca în ultimele două turnee de Grand Slam.


Comisia TAS a respins în unanimitate acuzația de dopaj sanguin și a constatat în unanimitate că roxadustat din proba de urină din 29 august 2022 provenea dintr-un supliment contaminat. De altfel, Simona Halep a inițiat deja un proces împotriva companiei de suplimente Schinoussa.


Simona Halep a transmis un mesaj după decizia TAS.


"De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut credința că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, pentru că sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată.


Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.


Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; Și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6061 secunde