Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Roma

155
Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Roma - simona2-1598027746.jpg

Articole de la același autor

După ce a câștigat turneul WTA de la Praga, Simona Halep se pregătește intens pentru următoarea competiție, cea de la Roma, care va avea loc între 14 și 21 septembrie.

Tenismena constănțeană este favorită principală la cucerirea trofeului, după ce australianca Ashleigh Barty a anunțat că nu va participa la "Foro Italico".

Va fi cel de-al doilea mare turneu mixt, feminin și masculin, după pauza cauzată de pandemie, după cel de la Cincinnati (20-30 august; din cauza coronavirusului, se va juca la New York, în același loc unde se va desfășura US Open, o săptămână mai târziu).

Simona Halep are un moral excelent după triumful de la Praga și are șanse de a câștiga turneul din capitala Italiei fără prea mari probleme.

XXX

Simona a anunțat deja că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fapt care l-a întristat pe antrenorul său, Darren Cahill, cel care ar fi vrut să o vadă pe constănțeancă la Flushing Meadows. Chiar și așa, Cahill a respectat decizia Simonei de a nu călători în Statele Unite ale Americii.

"Nu aș rezista mult timp ca antrenor al Simonei dacă aș încerca eu să o conving să facă lucruri pe care nu și le dorește", le-a spus Darren Cahill celor de la Channel 9. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6338 secunde