Simona Halep s-a calificat în sferturi la Sankt Petersburg

120
1
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Sankt Petersburg - halep-1485949338.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis, Simona Halep (4 WTA), s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale în valoare de 719.900 dolari.


Constănțeanca a trecut în turul secund de croata Ana Konjuh (39 WTA), scor 6-4, 7-6 (2), și va juca mai departe cu învingătoarea dintre Natalia Vikhlyantseva (Rusia, 115 WTA) și Daria Kasatkina (Rusia, 27 WTA).


Comentează știrea

eugen
5 februarie 2017
HALEP

a venit din josul clasamentului ATP a urcat in virf si se va prabusi in viitor daca va mai juca in turnee ATP . cu regret trebuie vazut dezavantajele date de fizic (inaltime mica fata de alte jucatoare) cea ce duce si la probleme medicale create de vointa ei de a acoperii o cit mai mare sup de teren. deasemenea fizicul creaza si probleme de incredere . in sine. perioada de glorie a fost sub belgian care a deslusit foarte bine mentalitatea jucatorului de tenis european fata de australian, australia ca si anglia nu au jucatoare de tenis feminin ,era scump dar bun fata de austr care este moca dar o antreneaza cu pauze,fiind moca este interesat de activitatile platite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde