Simona Halep se menține pe locul 2 WTA

129
1
Simona Halep  se menține  pe locul 2 WTA - simona-1442855845.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se menține pe locul doi în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume, ierarhie dată, ieri, publicității. Constănțeanca are un avans de aproape o mie de puncte față de a treia clasată, rusoaica Maria Șarapova, în timp ce americanca Serena Williams este lider incontestabil, cu aproape cinci mii de puncte în plus față de Simona.

Celelalte românce din Top 100 WTA ocupă următoarele poziții: Irina Begu - 29, Monica Niculescu - 49, Alexandra Dulgheru - 54, Andreea Mitu - 84.

Simona Halep își păstrează poziția secundă și în clasamentul Road to Singapore, pentru Turneul Campioane-lor, iar în ierarhia încasărilor din tenis în 2015, ocupă în continuare locul al treilea, după Williams și Flavia Pennetta.

v v v

La masculin, constănțeanul Horia Tecău figurează în continuare pe locul al treilea al topului ATP la dublu, iar Florin Mergea se află pe locul 15. 

Comentează știrea

irina
23 septembrie 2015
colaboratori

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri! Cerințe: - cunoștințe minime PC - necesar calculator + conexiune internet - răbdare și seriozitate. Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Program part-time. Se oferă contract legal din start. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Pt. detalii trimiteți textul ,,info’’ la adresa: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0073 secunde