Divizia A la handbal masculin

Pe primul loc! HC Dobrogea s-a impus în derby-ul de la Suceava

203
Pe primul loc! HC Dobrogea s-a impus în derby-ul de la Suceava - peprimul-1442855908.jpg

Articole de la același autor

Derby-ul etapei a treia a Diviziei A la handbal masculin s-a disputat, ieri dimineață, la Suceava, aducând față în față principalele favorite la promovare: localnica CSU și HC Dobrogea Sud.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, echipa constănțeană intrând la cabine cu avantaj minim, 16-15. În repriza secundă, HCD a apăsat accelerația și și-a valorificat plusul de experiență și valoare, în ciuda unei replici ambițioase venite din partea formației moldovene. Scor final, 33-29 pentru HC Dobrogea Sud, golurile învingătorilor fiind marcate de Cutura (7), Rakcevic (6), Buricea (5), Vujadinovic, Subțirică, Toma (câte 4) și Angelovski (3).

Grație acestui succes, HCD a urcat pe primul loc în clasament, cu 9 puncte și golaveraj +63. În urma trupei de pe litoral, figurează, în ordine, Știința Bacău (9 p, +46), HC Buzău (9 p, +33), Poli Iași (7 p) și CSU Suceava (6 p). HC Farul Constanța ocupă locul 9, cu 3 puncte.

Etapa viitoare (duminică, 27 septembrie), HC Dobrogea Sud va juca, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, cu LPS Piatra Neamț, iar de la ora 14.00, la Sala Polivalentă din Giurgiu, HC Farul Constanța va înfrunta pe ACS Atletico Alexandria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Farul, peste  "juma de sută"!
Pagina a fost generata in 0.5664 secunde