Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun începe urcușul pe "dealul Golgotei"

387
2
CSU Neptun începe urcușul pe

Articole de la același autor

Mâine, sunt programate patru partide ale celei de-a doua etape a Diviziei A la handbal feminin, Seria A.

De la ora 16.00, la Sala Sporturilor, CSU Neptun Constanța primește vizita celor de la CSM II București, acesta fiind primul test oficial al echipei de la malul mării, după "liberul" din runda inaugurală. În condițiile în care lotul Neptunului este format, în cea mai mare parte, din junioare, suporterii constănțeni nu au de ce să-și facă mari iluzii, unicul obiectiv fiind limitarea proporțiilor dezastrului. Dar asupra halului fără de hal în care a ajuns handbalul feminin constănțean, vom reveni, curând, într-o altă ediție.

Întâlnirea va fi arbitrată de brigada D. Dima (Galați)/L. Gheorghiu (Vaslui).

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după următorul program: mâine: ACS Școala nr. 181 SSP București - HC Activ Plopeni, CSU Târgoviște - CSU Știința București, HCF Piatra Neamț - HM Buzău; vineri, 25 septembrie: ACS Spartac București - CS Știința Bacău. CSU Danubius Galați stă.

v v v

Iată și rezultatele înregistrate, sâmbătă, în prima etapă a DA: HM Buzău - CSU Târgoviște 34-20, Știința București - Spartac București 30-18, HC Activ Plopeni - HCF Piatra Neamț 25-27, CSM București II - ACS Șc.181 SSP București 29-33, Știința Bacău - CSU Danubius Galați 21-33. 

Comentează știrea

Aragorn
22 septembrie 2015
Neptun

Sorine, noi speram ca fetele noastre sa faca o figura frumoasa, miine si pe parcursul campionatului...virsta nu cred ca ar fi un impediment, ajunge sa ne uitam doar la junioarele de la Sc.Sp.181 Bucuresti, care an de an au performante notabile...problema (mare!) este daca fetele noastre vor fi ajutate de catre cei care trebuie sa o faca, de conducerea clubului si autoritatile locale, fiindca fara sprijin/finantare, oricit ar fi de talentate, este greu sa faci performanta...Doamne-ajuta, sa speram ca lucrurile vor merge spre bine si echipa va reveni curind in LN.

Aragorn
22 septembrie 2015
Corect...

...asa este, ai dreptate 100% - si eu cred la fel...doar ca sper(am) ca macar acum, in ceasul al...13-lea, echipa sa fie ajutata sa revina, fiindca e pacat ca toate aceste rafuieli sa se faca pe "spinarea" unui club care ne-a reprezentat cu onoare in Romania si Europa, si pina la urma chiar in detrimentul nostru, al suporterilor constanteni, care nu putem sa avem parte de un spectacol sportiv pe care, zic eu, il meritam...asteptam cu interes urmatoarele articole, Sorine - nu te lasa, poate reusim astfel sa salvam handbalul feminin din Constanta!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Farul, peste  "juma de sută"!
Pagina a fost generata in 0.6056 secunde