"Sirenele" protestează! CSV 2004 Tomis, în pericol de prăbușire

397
1
Campioana en-titre a României la volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanța, traversează o perioadă neagră, în care jucătoarele au decis să protesteze și chiar să refuze par-ticiparea la meciurile oficiale datorită restanțelor salariale. În semifinalele Cupei României, echipa condusă de Darko Zakoc s-a deplasat la Craiova numai cu junioare, senioa-rele refuzând să participe în partida cu Știința Bacău. În acel meci, constănțencele au avut o evoluție extrem de slabă, pierzând unul din seturi chiar la zero puncte! 

Conducerea grupării de pe Litoral a anunțat că încearcă să găsească soluții, însă mai multe detalii se vor putea afla de abia după sărbătorile de Paști.  "Încă nu se știe nimic, nu avem de făcut nicio declarație. Vom face un consiliu de administrație în cadrul conducerii și vom stabili care este următoarea strategie. După sărbă-tori, vom vorbi cu conducerea clubului, toată lumea va fi implicată în discuția privind strategia imediată și termenul de rezolvare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CSV 2004 Tomis, Costinel Stan.  Astfel, dacă nu se vor soluționa problemele financiare, clubul care a obținut titlurile de campioană a României în 2011 și 2012 riscă să ajungă în mediocritate, sau, mai rău, în pragul desființării.

"Traversăm o situație mai dificilă. Nu se pune problema, la ora actuală, ca CSV 2004 Tomis să se desființeze. O mare parte din jucătoare, cele cu care noi vrem să mai discutăm, sunt dispuse la orice dialog. Retragerea nu și-a anun- țat-o nimeni. Campionatul s-a ter-minat, au și ele o pauză, dar referitor la viitorul echipei, noi decidem cine mai rămâne, după care vor începe negocierile cu fiecare sportivă. Nu plecăm de la zero, mai avem jucătoare", a mai spus Stan. 

Comentează știrea

constantean
1 mai 2013
vai de capul vostru...

bine "autoritatile" baga bani in "gaurile negre" numite handbal si volei masculin, care nu au si nu vor avea nici o performanta pe plan international, iar de sporturile la care am putea avea o reprezentare excelenta in Europa (adica handbal si volei feminin - findca la fete Romania inca mai are valoare de cupe europene) va bateti joc...dar de, cine imparte parte-si face, nu-i asa...Constantinescu si Strutinski ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4736 secunde