Sorana Cîrstea, în turul doi al calificărilor, la Roland Garros

111
1
Sorana Cîrstea, în turul doi al calificărilor,  la Roland Garros - sorana-1432145014.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (nr. 145 WTA) a acces în turul secund al secțiunii de calificări de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, care se dispută, în această perioadă, pe zgura de la Paris.

În vârstă de 25 de ani, românca a învins-o, ieri, scor 6-3, 6-0, pe veterana japoneză Junri Namigata (32 de ani, nr. 169 WTA), într-o partidă contând pentru runda inaugurală.

Grație acestei victorii, Sorana și-a asigurat un cec de 6.000 de euro și 20 de puncte WTA, iar în turul al doilea preliminar o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Mariana Duque-Marino (Columbia, nr. 102 WTA) - Nighina Abduraimova (Uzbekistan, nr. 179 WTA). 

Comentează știrea

Liviu
21 mai 2015
Cea mai buna oferta de lucru

Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ți că ești un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală și înotând într-o mare a abundenței, corpul și mintea ta vor intra instantaneu pe vibrația prosperității, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îți e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6995 secunde