Sorescu a răbufnit: ”Poate sunt doar o marfă! Sunt nervos, fanii nu știu adevărul”

162
Sorescu a răbufnit: ”Poate sunt doar o marfă! Sunt nervos, fanii nu știu adevărul” - sorescu-1628503832.jpg

Articole de la același autor

Deian Sorescu (23 de ani), căpitanul și cel mai bun jucător al lui Dinamo, nu a mai rezistat și a izbucnit la adresa conducerii din Ștefan cel Mare, la finalul meciului pierdut de ”câini”, 0-1 în compania celor de la Chindia Târgoviște. Mijlocașul lui Dinamo are un start de sezon excelent! A marcat cinci dintre cele șase goluri ale alb-roșilor și zvonurile privind un eventual transfer în străinătate nu contenesc să apară. Însă situația din Ștefan cel Mare și discuțiile interminabile despre viitorul său îl deranjează pe Deian Sorescu. ”Va trebui să facem ceva cu acea chestie de transferuri, pentru că nu se poate. Apar accidentari, iese un jucător şi se simte lipsa şi e păcat, pentru că e o muncă frumoasă şi aţi văzut ce am putut face în cele trei meciuri.

Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat, nu vreau să mai întru în discuţii. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos.

Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal. În momentul de faţă sunt la Dinamo şi joc la Dinamo până în ultimul minut, până când voi fi plecat sută la sută. Dar, până atunci, voi da totul pe teren, pentru că o fac pentru mine şi o fac pentru a mulţumi o lume întreagă.

Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă. Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat.

Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, va spun din punctul meu de vedere”, a răbufnit Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2709 secunde