Spadasin de la CSS 1, medaliat cu aur la Naționale

236
Spadasin de la CSS 1, medaliat cu aur la Naționale - spadasin-1467552020.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, în sala de scrimă "Floreasca" din București, au loc Campionatele Naționale de scrimă, individual și pe echipe, la masculin și feminin. Scrimerii constănțeni își respectă blazonul și, în urma evoluțiilor foarte bune, reușesc să urce pe podiumurile concursului. 


Luca Iliuță, de la CSS 1 Constanța, a obținut medalia de aur a probei de spadă masculin, la categoria 8-9 ani, după ce a trecut în finală de Albert Băloi (ACS Stesial), scor 8-2. Medaliile de bronz au fost cucerite de doi sportivi de la CS Olimpia București, Elan Tan și Alexandru Dina. 


Cea de-a doua performanță a fost obținută de CS Farul, care a învins pe LPS Satu Mare, scor 45-28, în finala mică a probei de spadă masculin pe echipe, la categoria 10-13 ani, și a obținut medaliile de bronz. Echipa constănțeană a fost formată din Horia Nistor, John Nour, Andrei Papp și Dimu Purcărea, sub îndrumarea profesoarei Mihaela Ion. 


Scrimerii de la CS Farul și CSS 1 au strâns până în acest moment trei medalii, cele două obținute sâmbătă adăugându-li-se medalia de argint cucerită, vineri, de Horia Nistor (CS Farul), în proba de spadă masculin, la categoria 12-13 ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde