Spadasinii de la CSS 1, pe podium la Cupa UNEFS

672
Spadasinii de la CSS 1, pe podium la Cupa UNEFS - scrima2-1335213808.jpg

Articole de la același autor

"Mușchetarii" de la CSS 1 Constanța au avut evoluții foarte bune la Cupa UNEFS En Garde la spadă de la București, ediția a III-a, Grand Prix. Turneul, structurat pe patru categorii de vârstă, a beneficiat de participarea sportivilor din Macedonia, Belarus și România.
La secțiunea 14-15 ani, Florian Florea s-a clasat pe locul doi, iar la categoria 12-13 ani, Diana Cupciuc și Liviu Enache au ocupat poziția a treia.
"A fost un concurs foarte puternic, finalele fiind găzduite chiar de Mall Crowne Plaza. Suntem bucuroși, pentru că sportivii noștri au confirmat încrederea acor-dată. La festivitatea de premiere, unde s-au acordat premii în bani și în echipament sportiv, au participat Ana Maria Brânză, vicecampioană olimpică și dublă campioană mondială, Loredana Dinu și Simona Gherman, ambele campioane mondiale. Ele au stat de vorbă cu micii sportivi, cărora le-au împărtășit din experiența lor, le-au dat sfaturi și le-au explicat că, pentru a ajunge campioni, nu este suficient numai talentul, ci este nevoie de foarte multă muncă", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Monica Marinescu, cea care, alături de prof. Ion Nițulescu, se ocupă de pregătirea spadasinilor de la CSS 1 Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Aerobii" Farului, cei mai tari
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Sport : Ce s-a întâmplat cu scrima la Oradea?
Pagina a fost generata in 1.2831 secunde