Spectacol și distracție în "sticla" Caravanei Squash ASB la Maritimo

177
Spectacol și distracție în

Articole de la același autor

Cea mai mare competiție de squash din România, Caravana Squash ASB, s-a încheiat, zilele trecute, în Constanța. După primele etape desfășurate în Brașov și București, turneul a continuat și pe Litoral, unde concurenții au dus adevărate lupte

pe terenul de sticlă amplasat la Maritimo Shopping Center. Au fost acordate premii totale în valoare de 10.000 de euro.

Cea de-a treia și ultima etapă a Caravanei Squash ASB a avut loc la Constanța, unde s-a bucurat de o participare numeroasă, atât din punct de vedere al concurenților cât și al spectatorilor.

Dacă la București, concursul a fost dominat de sportivi internaționali, ca Tommy Berden, Stelian Stankov sau Stoil Jilev, la malul Mării Negre, terenul de sticlă a fost scena de desfășurare a celor mai buni jucători din România.

Pe lângă laurii pentru organizare, vicepreședintele Asociației de Squash, Gelu Constantinescu, a luat acasă și marele premiu, învingându-l pe Alexandru Roșca în cinci seturi extrem de disputate (1-11,11-7, 11-8, 6-11, 11-6), finala dintre cei doi ținând spectatorii cu sufletul la gură până în ultimul moment. După ce a câștigat ultima minge, Gelu și-a rupt tricoul de bucurie și entuziasm.

Este de remarcat și performanța lui Alex Pop-Moldovan, care l-a eliminat pe favoritul nr. 1, Tristan Lewis, în sferturile de fina-lă și pe Horia Naumescu, în semifinală, clasându-se pe locul III.

Pe tabloul secundar, format din jucătorii care au pierdut primul meci din concurs, s-a impus bucureșteanul Bogdan Ilie, care l-a învins pe Ștefan Rabontu în două seturi, scor 11-3, 11-7. Podiumul a fost completat de Geo Deleanu, care a avut și el o prestație frumoasă în concurs.

Astfel s-a încheiat Caravana Squash ASB, cel mai mare eveniment de squash organizat până acum în România.

Debutul concursului a fost pe 21 iunie, la Brașov, în Piața Sfatului, și a marcat prima oară în România când s-a jucat pe un teren de sticlă montat în aer liber. A urmat București, între 5-7 iulie, în foierul cinematografului Grand Cinema Digiplex din mall Băneasa Shopping City.

Turneul a fost realizat de Asociația de Squash, împreună cu partenerii West Side Con-stanța și WePlay Brașov, care au asigurat toate condițiile pentru desfășurarea unui eveniment de excepție, cu meciuri demonstrative, invitați speciali, premii substanțiale și, nu în ultimul rând, cu squash de calitate!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5634 secunde