Spectrul dopajului revine în atenție! Operațiune a Poliției la hotelul delegației ruse

668
Spectrul dopajului revine în atenție! Operațiune a Poliției la hotelul delegației ruse - ddd-1582365337.jpg

Articole recomandate

O operațiune a Poliției italiene se desfășoară sâmbătă la hotelul care găzduiește delegația rusă participantă la Mondialele de biatlon de la Antholz-Anterselva (nordul Italiei), scrie Agerpres, citând un purtător de cuvânt al carabinierilor. ''Această operațiune a fost solicitată de Parchetul din Bolzano. Presupusa infracțiune face referire la articolul 586 bis din codul penal (utilizarea sau administrarea de produse dopante). Două persoane sunt vizate, de naționalitate rusă, un sportiv și antrenorul său'', a declarat reprezentantul Poliției.

Conform agenției ruse Interfax, care a preluat declarațiile președintelui Federației ruse de biatlon, Vladimir Dracev, sportivul asupra căruia planează bănuieli este Alexander Loginov, care a câștigat pe 15 februarie proba de sprint. Loginov (28 ani) a fost suspendat între 2014 și 2016 după ce a fost depistat pozitiv la substanța EPO. La Anterselva, Loginov a luat și bronzul la urmărire, însă succesul său la cele două probe a fost privit cu rezerve de ceilalți competitori.

În atenția oamenilor legii ar fi și antrenorul acestuia, Alexander Kasperovici, însă Dracev a susținut că poliția ar fi fost interesată de faptul că tehnicianul ar fi folosit o acreditare care era pe numele unei alte persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8526 secunde