Sport / CSA Steaua Bucureşti are un nou comandant

235
Sport / CSA Steaua Bucureşti are un nou comandant - sportsteaua-1617270437.jpg

Articole de la același autor



Începând cu data de 1 aprilie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti are un nou comandant, în persoana colonelului Ştefan Răzvan Bichir, acesta fiind detaşat pe post pe o perioadă de şase luni. 


„Miercuri, 31 martie, în prezenţa locţiitorului Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, generalul de brigadă Valeriu Roşu, a avut loc ceremonia de predare primire a funcţiei de comandant / preşedinte a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Colonelul Ştefan Răzvan Bichir a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de şase luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcţia de comandant (preşedinte) al CSA Steaua, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin Hîncu”, au transmis reprezentanţii CSA Steaua.


Colonelul Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport / Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. El este veteran al teatrelor de operaţii, cu o misiune executată în Afganistan. 
De asemenea, tot miercuri, s-a desfăşurat şi ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8513 secunde