Sport extern

182
17 fani ai lui Partizan Belgrad, arestați
17 fani ai lui Partizan Belgrad au fost arestați, duminică noapte, în localitatea Kragujevac, înaintea partidei cu Metalac, după ce au devastat un bar care se afla în apropierea stadionului. Dintre cei arestați, 11 au fost duși ieri dimineață la tribunal pentru a răspunde acuzațiilor. Partizan Belgrad a câștigat duminică partida cu Metalac, scor 2-0.
Totodată, un suporter al celeilalte echipe din Kragujevac, Radnicki, a fost înjunghiat, tot de un fan al celor de la Partizan, dar rana pe care a suferit-o a fost ușoară și este în afara oricărui pericol.

Usain Bolt, favorit la titlul de atletul anului
Usain Bolt (Jamaica), Kenenisa Bekele (Etiopia), Tyson Gay (Statele Unite), Steven Hooker (Australia) și Andreas Thorkildsen (Norvegia) sunt cei care candidează la titlul de atletul anului 2009.
Favoritul indiscutabil pentru acest titlu este Usain Bolt, care la Mon-dialele de la Berlin a cucerit titluri la 100 și 200 de metri, stabilind noi recorduri mondiale.
Etiopianul Bekele a cucerit și el două medalii de aur la aceeași competiție, la 5.000 și 10.000 de metri, în timp ce Gay a ocupat locul 2 la 100 de metri.
Australianul Hooker este campion mondial la săritura cu prăjina, iar norvegianul Thorkildsen la aruncarea suliței.
Câștigătorul titlului de atlet al anului 2009 va fi anunțat la Gala Atletismului Mondial, care va avea loc pe 22 noiembrie la Monaco.
Candidatele pentru titlul de atleta anului 2009 vor fi anunțate astăzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Căpitani" la zece ani
Pagina a fost generata in 2.283 secunde