Sport extern

199
Sport extern - dacc1d0620cc02d0f1a4e141b1883ef4.jpg
Nadal, afectat de divorțul părinților
Tenismenul iberic Rafael Nadal a explicat într-un interviu că sezonul 2009 a fost unul foarte dificil pentru el, atât din cauza accidentărilor, dar mai ales pentru că părinții săi au divorțat, fapt ce l-a afectat foarte tare psihic.
"Părinții mei au divorțat și asta a fost o schimbare importantă în viața mea. M-a afectat, pentru o lună nu am știut pe ce lume trăiam", a spus Nadal.

Rashid Ramzi înapoiază medalia olimpică
Atletul Rashid Ramzi este obligat să restituie medalia olimpică de aur de la Beijing, în proba de 1.500 de metri, după ce a fost depistat dopat cu CERA, a afirmat secretarul general al Comitetului Olimpic din Bahrein, Ahmed Ben Mohammad Al-Khalifa.
Ramzi are 29 de ani și în 2005, la Helsinki, a cucerit titlurile mondiale la 800 și 1.500 de metri.

Naționala din Guineea, desființată
Echipa națională de fotbal a statului Guineea a fost desființată, marți seară, de ministrul Sportului, după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2010, dar și prezența la Cupa Africii pe Națiuni din Angola.
Guineea s-a aflat în Grupa E de calificare la competiția din Africa de Sud, împreună cu Burkina Faso, Coasta de Fildeș și Malawi, terminând pe ultimul loc în clasament. Staff-ul tehnic, format din Mamadi Souari, Fodi Laye Camara și Mandjou Diallo, a fost demis la doar câteva luni după ce fusese numit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2283 secunde