Tenismanul Rafael Nadal:

"Când nu voi mai fi în top, mă voi apuca de pescuit"

552
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, a declarat că, în momentul în care nu va mai fi în cea mai bună formă, va renunța la sportul alb și se va apuca de pescuit.
"Când nu voi mai fi în top, mă voi apuca de pescuit. Eu dau totul pe teren, nu se poate altcumva. Aceasta este forma în care eu înțeleg sportul, totul sau nimic. În ultima săptămână, am reușit în sfârșit să mă antrenez fără probleme", a spus Rafael Nadal.
Ibericul și-a anunțat obiectivul din viitorul apropiat: "Anul acesta este imposibil să revin pe locul 1 în clasamentul ATP, dar nu acesta este obiectivul meu, ci să joc bine și să câștig turnee".
Nadal a comentat și dezvăluirea lui Andre Agassi, că s-a drogat în 1997: "Dacă s-a dopat și ATP l-a acoperit, mi se pare fatal. Sper și vreau să cred că nimic din astea nu se întâmplă acum. Trebuie să avem un sport curat, iar cei care trișează trebuie sancționați".
Rafael Nadal a primit Premiul Spaniol Universal 2009 acordat de compania Mapfre, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Madrid. Această distincție a mai fost primită în trecut de Camilo Jose Cela, Placido Domingo, Julio Iglesias sau Miguel Indurain.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : Cum să-nveți să mergi pe sârmă
Vineri, 30 Octombrie 2009
Stire din Sport : Bani de "semințe" pentru cluburi
Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Sport : Fetelor, voi când mai câștigați?
Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Stire din Sport : Reeditare a finalei de Cupă
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Pagina a fost generata in 0.3834 secunde