HCM Baia Mare - CS Tomis Constanța 28-21, în Liga Națională de handbal feminin

Fetelor, voi când mai câștigați?

739
Fetelor, voi când mai câștigați? - 6fb46146d54b9533b525dedc9308db3f.jpg
Echipa de handbal feminin CS Tomis a suferit cea de-a treia înfrângere din actuala ediție a Ligii Naționale. Sâmbătă, constănțencele au pierdut fără drept de apel, scor 21-28, meciul cu HCM Baia Mare, susținut în deplasare.

Runda cu numărul cinci de campionat a provocat multă amărăciune în tabăra Tomisului. Deși mergeau să scoată un rezultat bun la Baia Mare, handbalistele constănțene au dezamăgit din nou, fiind incapabile de reacție în fața unei contracandidate în bătălia pentru calificarea în cupele europene.
Gazdele au făcut o primă repriză foarte bună și, la pauză, aveau avantaj de cinci goluri, 15-10. Pe parcursul reprizei secunde, tehnicianul HCM-ului, Ioan Băban, a trimis în teren și jucătoarele de rezervă, dar nici așa Tomisul n-a reușit să reducă din diferență. Scor final, 28-21 pentru Baia Mare, iar pe litoral, e iarăși supărare
mare.
O "bilă neagră" și pentru antrenorul Tomisului, Goran Kurteș, care, la finalul întâlnirii, a avut ceva de împărțit cu o parte dintre suporterii gazdelor. Din câte se pare, n-au lipsit cuvintele grele sau gesturile obscene…
Celelalte rezultate ale rundei: Știința Bacău - Cetate Deva 25-28, Universitatea Reșița - HC Oțelul Galați 25-23, HC Zalău - HCM Buzău 24-23, Universitatea Cluj - HC Dunărea Brăila 28-26, Rapid București - HCM Roman 19-38. Partida Oltchim Râmnicu Vâlcea - Rulmentul Brașov, scor 31-25, s-a disputat în avans.
În urma eșecului de la Baia Mare, CS Tomis a coborât pe locul nouă în clasamentul Ligii Națio-nale, cu doar patru puncte la activ. Lideră este Oltchim (10 p), urmată de Baia Mare și Rulmentul (ambele cu 8 p, departajate la golaveraj).
Etapa viitoare (sâmbătă, 31 octombrie), CS Tomis va întâlni, pe teren propriu, pe nou-promovata U Reșița.
***
Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-a impus, sâmbătă în deplasare, în fața formației Itaxco (Spania), cu scorul de 27-24 (15-12), și elevele lui Radu Voina au debutat cu victorie în Grupa C a Ligii Campionilor.
Oltchim va juca următorul meci pe 1 noiembrie, acasă, cu Zvezda Zvenigorod.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Stire din Sport : Reeditare a finalei de Cupă
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : Magie albă!
Pagina a fost generata in 0.3047 secunde