Sport extern

190
Sport extern - 61d1b55f49d1b36ea7f9f05aa4b78a8f.jpg

Articole recomandate

Primire triumfală în Filipine pentru Manny Pacquiao
Pugilistul Manny Pacquiao a fost primit ca un erou în Filipine, vineri, la cinci zile după ce a devenit campion WBO la categoria semimijlocie, după un succes net în fața portorica-nului Miguel Cotto, prin KO tehnic în a 12-a repriză (ultima a meciului), sâmbăta trecută, în Las Vegas.
Pacquiao și-a consolidat statutul de cel mai bun boxer din lume la toate categoriile, sportivul de 30 de ani fiind singurul din istorie care a obținut șapte titluri mondiale la categorii de greutate diferite.

Atleții Tyson Gay și Sanya Richards, cei mai buni în 2009
Sprinterul Tyson Gay și Sanya Richards, specialistă în proba de 400 de metri, au fost desemnați de Federația Americană de Atletism cei mai buni atleți ai anului 2009, ei urmând să primească premiul Jesse-Owens în cadrul unei ceremo-nii ce va avea loc pe 5 decembrie.
Tyson a stabilit, în acest an, un record al SUA în proba de 100 metri, cu timpul 9,69 s, al doilea din istoria atletismului, în timp ce Richards a devenit campioană mondială în probele de 400 m și 4x400 m la Berlin.

Meciul Franța - Irlanda nu se va rejuca
FIFA a anunțat, vineri, că meciul dintre Franța și Irlanda, scor 1-1, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială, nu se va rejuca, deoarece deciziile arbitrilor luate în timpul partidelor sunt considerate definitive.
Ministrul Justiției din Irlanda, Dermot Ahern, a cerut, joi, FIFA ca partida cu Franța să se rejoace, după ce golul "cocoșilor" a fost validat în ciuda unui henț evident al lui Henry.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Sirenele" descind sub Pietricica
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Dacă nici acum nu câștigați…
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Laurențiu Toma, golgeterul Ligii Campionilor
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Visează să joace fotbal în Liga I
Pagina a fost generata in 1.6177 secunde