Sport extern

246
"Cuibul de Pasăre", transformat în pistă de schi
Stadionul Olimpic din Beijing, cunoscut și sub numele de "Cuib de Pasăre", va fi transformat în pistă de schi, aici urmând să fie montată o rampă, iar inaugurarea va avea loc pe 19 decembrie.
Pentru această transformare au fost demontate 5.000 de locuri, urmând să fie montată rampa cu o lungime de 80 de metri, care va fi acoperită cu un strat de zăpadă artificială de 40 de centimetri grosime. Pista de schi va fi deschisă până pe 20 februarie, iar intrarea va avea prețuri cuprinse între 12 și 18 euro.
După Jocurile Olimpice de la Beijing, arena "Cuib de Pasăre" a găz-duit în 2009 finala Cupei Italiei, curse de mașini, dar a fost și una dintre princi-palele atracții turistice ale orașului.

Genk și-a demis antrenorul
Conducerea clubului Genk l-a demis ieri din funcție pe antrenorul Hein Vanhaezebrouck, decizia fiind luată în urma rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă și a poziției a 12-a ocupată de gruparea alb-albastră în Jupiler League.
În vârstă de 41 de ani, tehnicianul a venit în vara acestui an pe banca tehnică a lui Genk, după ce timp de trei sezoane a pregătit formația Kortrijk.
Fosta campioană a Belgiei a pierdut ultimele trei partide din campionat și ocupă în momentul de față locul 12 din 16 echipe, cu 17 puncte acumulate.
"Clubul KRC Genk regretă despărțirea de antrenorul Hein Vanhaezebrouck. Conducerea îi mulțumește acestuia pentru entuziasmul său, munca grea și cunoștințele de fotbal pe care le-a adus la club în cele șase luni și îi dorește tot ce este mai bun în cariera sa", se arată într-un comunicat al conducerii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3335 secunde