Naționala de tenis de masă pregătește la Constanța Mondialul din Columbia

984
Naționala de tenis de masă pregătește la Constanța Mondialul din Columbia - f381b8e26545093aa5f7b84545f0b400.jpg
Ca de fiecare dată înaintea marilor competiții internaționale de tenis de masă, cantonamentul final al lotului României se desfășoară la Constanța. De astăzi și până duminică, junioarele tricolore se pregătesc în complexul de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS pentru Campionatul Mondial din Columbia, de la Cartagena de Indias (9 - 16 decembrie). Din reprezentativă fac parte Cristina Hârâci, Ana-Maria Sebe (ambele de la LPS - Farul Constanța), Camelia Poștoacă și Bernadette Szocs.
Alături de România, la CM mai participă 15 țări: Egipt, China, Coreea, Hong Kong, Polonia, Germania, Luxemburg, Peru, Chile, SUA, Australia, Columbia, Japonia, Taipei și Rusia.
"La echipe, țintim o clasare în locurile 5-8. În celelalte probe, cele mai mari speranțe ni le punem în dublul Hârâci - Sebe, de la care așteptăm o accedere în optimi sau chiar mai sus. Cele două au avut o evoluție foarte bună la Openul de senioare al Poloniei, unde au bătut cupluri foarte puternice, dar știți cum este, când joci ca junioară la senioare, nu ești apăsată de miză, evoluezi relaxată. Sperăm ca și în Columbia fetele noastre să aibă aceleași prestații bune", a declarat, pentru "Cuget Liber", constănțeanca Liliana Sebe, antrenoarea Naționalei de junioare a României.
La ediția de anul trecut a Mondialului, care s-a desfășurat la Madrid, România s-a clasat pe locul opt, iar dublul Hârâci / Sebe a acces în primele 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde