Sport extern

240
Felipe Massa a devenit tatăl unui băiețel
Pilotul brazilian de Formula 1, Felipe Massa, a devenit, ieri, tatăl unui băiețel, care s-a născut la Sao Paulo și care poartă numele de Felipinho. Băiețelul a avut 49 de centimetri și 3,37 kilograme la naștere, fiind primul copil al pilotului brazilian. Felipe Massa are 28 de ani și este pilotul scuderiei Ferrari.

Benzema, implicat într-un accident rutier
Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost implicat, luni seară, într-un accident rutier, însă francezul nu a pățit nimic în urma incidentului, doar mașina sa fiind avariată.
Benzema a fost cu echipa sa în deplasarea de la FC Barcelona, iar luni seară, când a revenit la Madrid, a plecat cu mașina din aeroport spre casa sa din capitala Spaniei. Conform presei spaniole, francezul mergea cu aproximativ 50 de kilometri la oră atunci când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de barele de protecție de pe marginea șoselei, dar și de un pom. Jucătorul nu a pățit nimic, pentru că a fost protejat de airbag-uri, dar și pentru că a apucat să frâneze în timp util.

Premier League i-a plătit cu 70,6 milioane de lire pe impresari
Cluburile din Premier League au plătit suma de 70,6 milioane de lire sterline către agenții jucătorilor, în perioada octombrie 2008 - septembrie 2009.
Banii au fost achitați pentru diverse comisioane pe care le-au plătit grupările în ultimele două perioade de transferuri. Manchester City este echipa care a plătit cel mai mult către impresari, aproape 13 milioane de lire sterline, după ce clubul i-a transferat în vară pe Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Joleon Lescott, Gareth Barry și Roque Santa Cruz. Urmează Chelsea (9,5 milioane de lire sterline), Liverpool (6,7 milioane) și Tottenham (6,1 milioane de lire sterline).
Campioana Manchester United a cheltuit doar 1,5 milioane de lire sterline, iar nou-promovata Burnley a plătit agenților 468.000.

Wembley Arena nu e bună pentru badminton
Federația Internațională de Badminton (BWF) nu este de acord ca Wembley Arena să fie gazda acestui sport la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, deoarece este prea departe de Satul Olimpic.
Paul Deighton, directorul executiv al Jocurilor Olimpice 2012, afirmă însă că distanța dintre Wembley Arena și Satul Olimpic ar fi parcursă în aproximativ 42 de minute, timp care se încadrează în regulile impuse de CIO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Decembrie 2009
Stire din Sport : Messi a câștigat detașat Balonul de Aur
Pagina a fost generata in 2.7351 secunde