Fosta atletă Marion Jones vrea să devină baschetbalistă

1617
Fosta atletă Marion Jones vrea să devină baschetbalistă - d076269530e867631737acb5c735b4dd.jpg

Articole recomandate

Fosta atletă americană Marion Jones se antrenează din luna octombrie cu echipa feminină de baschet San Antonio Silver Star, intenționând să înceapă o carieră în acest sport.
"Cred că ar fi o provocare interesantă pentru mine. Mi-ar da posibilitatea să împărtășesc din experiența mea de sportiv și tinerelor jucătoare de astăzi. Mi-ar oferi, practic, o a doua șansă de a face ceva bun în sport", a afirmat Marion Jones, care a mai spus că speră să joace în iarnă la o echipă din Europa, iar după începerea sezonului WNBA la o echipă din Statele Unite.
Fosta atletă a jucat baschet la colegiu, în Carolina de Nord, unde a început ca apărător și a cucerit titlul național în 1994.
Pe 5 octombrie 2007, Marion Jones a recunoscut că a folosit steroizi în timpul Jocurilor Olimpice de la Sydney din 2000. Ulterior, Jones a returnat medaliile câștigate la acea competiție, trei de aur și două de bronz. La sfârșitul lunii noiembrie, Federația Internațională de Atletism a suspendat-o pe atletă pe o perioadă de doi ani, începând cu 8 octombrie. Comitetul Olimpic Internațional a retras medaliile cucerite la JO 2000 de ștafetele americane din care a făcut parte atleta.
În martie 2008, Marion Jones a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru că a mințit anchetatorii federali în mai multe rânduri. Prima oară în 2003, în ancheta cazului Balco, denumit astfel după laboratorul care furniza substanțe anabolizante mai multor sportivi, iar mai apoi în 2006, privind fraudele bancare în care era implicat fostul său soț, Tim Montgomery.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8589 secunde