Liceul Internațional de Informatică îi invită pe constănțeni să alerge la Crosul 1 Decembrie

1942
Liceul Internațional de Informatică îi invită pe constănțeni să alerge la Crosul 1 Decembrie - 84852035b3d3d82552c0ac932365915a.jpg
Liceul Internațional de Informa-tică din Constanța (ICHC) continuă, și anul acesta, frumoasa tradiție a organizării Crosului de 1 Decembrie, prilejuit de aniversarea Zilei Naționale a României.
Conform informațiilor furnizate de Ioana Stoichiță, consilier de imagine al ICHC, evenimentul, ajuns la cea de-a zecea ediție, este organizat în colaborare cu Direcția pentru Sport a Județului Constanța, administrația locală, Instituția Prefectului, Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Județeană de Atletism și Poliția Rutieră Constanța.
Crosul va fi precedat de o conferință de presă, programată mâine, de la ora 11.00, la sala de protocol a liceului, acțiune în cadrul căreia organizatorii vor prezenta traseul ales, numele personalității desemnate să dea startul și valoarea totală a fondului de premiere.
"Sperăm să fie un concurs impecabil, la care îi invităm pe toți pasionații alergărilor, indiferent de vârstă, pentru că sportul înseamnă sănătate și educație", a declarat directorul Liceului Internațional de Informatică, Hamdi Akyol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.258 secunde