Sport extern

237
Trulli și Kovalainen vor concura pentru Lotus
Pilotul italian Jarno Trulli și finlandezul Heikki Kovalainen vor concura din sezonul 2010 pentru noua echipă de Formula 1 Lotus.
Trulli a fost în sezonul trecut la Toyota, în timp ce Kovalainen a rămas fără post după ce Jenson Button a semnat cu McLaren. Cei doi piloți au semnat contracte valabile câte trei ani, iar Fairuz Fauzy, din Malaezia, va fi pilotul de rezervă.
"Echipa a arătat seriozitate și vrem să fim una dintre cele care se vor lupta pentru titlu. Trulli are multă experiență, iar Heikki este tânăr, dar a arătat că este un pilot foarte valoros", a spus șeful echipei Lotus, Tony Fernandes.
Lotus F1, care este una din cele cinci echipe noi în viitorul sezon, va avea un buget de 55 de milioane de lire sterline.

Zidane îl sprijină pe Domenech
Fosta glorie a fotbalului francez, Zinedine Zidane, a afirmat că selecționerul echipei naționale, Raymond Domenech, nu trebuie să fie criticat, deoarece el este cel care a calificat prima reprezentativă la Campionatul Mondial din 2010.
"Domenech a calificat echipa. Nu trebuie să vorbim acum despre schim-barea lui. S-a vorbit prea mult despre ceea ce s-a întâmplat până acum. A ajuns la turneul final și trebuie sprijinit în aceste momente", a spus Zinedine.
Zidane crede că Franța are o grupă accesibilă la Campionatul Mondial, unde va întâlni gazda Africa de Sud, Mexic și Uruguay. "Această echipă a Franței poate ajunge foarte departe. În lot sunt jucători valoroși, capabili să facă diferența. Atmosfera la un Mondial este foarte diferită față de restul anului", a arătat fostul jucător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Decembrie 2009
Stire din Sport : "Artiști" pe tatami
Pagina a fost generata in 1.4054 secunde