Sport extern

218

Articole recomandate

A început cumpărarea lui West Ham
Foștii proprietari ai lui Birmingham City, David Sullivan și David Gold, au achiziționat 50 de procente din clubul West Ham United și au opțiunea de a cumpăra și restul de acțiuni.
"Lipsa echilibrului la echipă și salariile nebunești oferite de patronii islandezi au adus clubul în genunchi", a spus Sullivan, care a completat că directorul Karren Brady va fi noul vicepreședinte al grupării de pe Upton Park, iar antrenorul Gianfranco Zola va rămâne în funcție.
West Ham United ocupă locul 16 în campionat, cu 19 puncte.

Mascherano își face autocritica
Mijlocașul lui Liverpool, Javier Mascherano, a afirmat că fotbaliștii echipei sunt vinovați pentru rezultatele înregistrate, dar consideră că tuturor le este mai ușor să-l critice pe antrenorul Rafa Benitez.
"Este mai ușor să-l critici pe antrenor decât 20 de fotbaliști. Noi trebuie să muncim, să ne antrenăm și mai mult și să ne arătăm valoarea pe teren. Rafa este criticat din cauza jocului nostru, iar acum trebuie să ne concentrăm asupra rezultatelor. Starea de spirit este chiar bună și vrem să ducem Liverpool pe locul pe care îl merită", a spus Mascherano.
Liverpool, adversara Unirii Urziceni din 16-imile Europa League, ocupă locul șapte în campionat.

Mali acuză: blat la Angola - Algeria 0-0
Federația de Fotbal din Mali a făcut un protest oficial către Confederația Africană de Fotbal, deoarece consideră că meciul dintre Angola și Algeria, scor 0-0, a fost unul strategic, pentru ca ambele echipe să se califice în sferturile Cupei Africii.
Egalul dintre cele două formații a făcut inutilă victoria lui Mali, 3-1 cu Malawi, clasamentul final al grupei A fiind: 1. Angola 5p, 2. Algeria 4p, 3. Mali 4p, 4. Malawi 3p.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Oltchim, repartizată în "grupa morții"
Pagina a fost generata in 4.6712 secunde