Concurs Sport extern

199

Articole recomandate

Sa Pinto, dat afară de la Sporting după ce s-a bătut cu un jucător
Ricardo Sa Pinto, care ocupa funcția de director sportiv al clubului Sporting Lisabona, a fost demis pentru că s-a bătut cu Liedson, în vestiar.
Incidentul dintre cei doi s-a petrecut după partida cu Mafra, din Cupa Portugaliei, câștigată de Sporting cu 4-3. Cei doi s-au certat încă din timpul partidei, după ce oficialul l-a criticat pe portarul Rui Patricio, pe care l-a acuzat că a greșit la al doilea gol al adversarilor.
Fostul fotbalist Ricardo Sa Pinto a ocupat funcția de director sportiv al grupării în ultimele două luni. El a jucat la echipa din Lisabona între 1994 și 1997 și între 2000 și 2006.

Gago a lăsat Real Madrid pentru Boca Juniors
Mijlocașul argentinian al lui Real Madrid, Fernando Gago, a ajuns la un acord cu Boca Juniors pentru un angajament pe șase luni, dar mai are nevoie de acceptul grupării madrilene pentru a semna un contract.
Agentul lui Gago a negociat cu oficialii clubului argentinian și s-a înțeles cu aceștia pentru ca fotbalistul să evolueze în Argentina în următoarele șase luni.
Internaționalul argentinian are nevoie să joace la echipa de club, pentru a ajunge în lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial.
Gago joacă la Real din ianuarie 2007. În acest sezon, a fost folosit foarte puțin, din cauza concurenței mari pe posturi.

Lista lui Joachim Löw
Selecționerul Germaniei, Joachim Löw, a anunțat, ieri, o listă cu 30 de jucători care vor efectua teste fizice în vederea participării la turneul final al Cupei Mondiale din 2010 (11 iunie - 11 iulie), printre ei aflându-se tinerii Dennis Aogo, Toni Kroos și Thomas Müller. Grupul va efectua teste fizice săptămâna viitoare, la Stuttgart, și va participa la turnarea unor spoturi publicitare pentru mai mulți parteneri comerciali ai echipei naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6396 secunde