Sport extern

155
Sport extern - c765599d6ce1e70cd26026412f68ed7c.jpg
Juventus a făcut memoriu la TAS
Juventus Torino a făcut memoriu la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) față de suspendarea pentru două luni a doi medici ai echipei, responsabili pentru controlul pozitiv al căpitanului Fabio Cannavaro.
Bartolomeo Goitre și Lucas Stefanini au fost suspendați două luni de procurorul antidoping al Comitetului Olimpic Italian pentru administrarea unei substanțe interzise jucătorului, după o înțepătură de viespe.
Cannavaro a fost testat pozitiv în luna august 2009 cu cortizon, după ce a folosit un medicament antialergic pentru a trata o înțepătură de viespe. Clubul torinez a motivat administrarea respectivului medicament prin faptul că astfel s-a evitat ca ju-cătorul să intre în șoc anafilactic.
Fabio Cannavaro, în vârstă de 36 de ani, a mai fost implicat într-un posibil caz de dopaj, pe când evolua la Parma. La acea vreme, jucătorul a fost filmat în timp ce i se făceau mai multe injecții înaintea unui meci important.

Ruud van Nistelrooy, aproape de Hamburg
Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy, care, în acest sezon, a fost mai mult rezervă la Real Madrid, este aproape de un transfer la Hamburger SV, echipă aflată pe poziția a patra în Bundesliga.
Fosta vedetă a lui Manchester United ar urma să parafeze un contract valabil pe șase luni cu echipa germană.
Atacantul olandez, în vârstă de 33 de ani, nu a evoluat aproape deloc în anul competițional precedent din cauza unei leziuni la genunchiul drept, iar în acest sezon a acumulat foarte puține prezențe în tricoul formației madrilene.
Van Nistelrooy este legitimat la Real Madrid din 2006, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la formațiile Den Bosch (1994 - 1997), Heerenveen (1997 - 1998), PSV Eindhoven (1998 - 2001) și Manchester United (2001 - 2006)
Formația din Hamburg a dorit inițial să-l achiziționeze pe Vagner Love pentru a-și întări compartimentul ofensiv decimat de mai multe accidentări, dar jucătorul brazilian a preferat să se transfere la Flamengo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7574 secunde