Sport extern

176
Argentina se pregătește de Mondiale
Echipa națională de fotbal a Argentinei se pregătește în amicale pentru participarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Ultima verificare a fost cu selecționata statului Costa Rica, în deplasare, elevii lui Maradona câștigând cu 3-2 (Sosa - min. 11, Burdisso - min. 37, Jara - min. 79 / Barrantes - min. 20, Madrigal - min. 76).

Manchester City îl vrea pe Cassano
Manchester City caută un înlocuitor pentru brazilianul Robinho, la care antrenorul Roberto Mancini a renunțat din cauza derapajelor comportamentale ale jucătorului. În capul listei figurează un alt "rebel", Antonio Cassano, de care Sampdoria vrea să se despartă. Englezii de la City îi au în vedere însă și pe Drenthe și Gago, de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, suspendat două etape
Portughezul Cristiano Ronaldo a fost suspendat două etape, în urma unei lovituri cu cotul pe care i-a aplicat-o unui adversar în meciul lui Real Madrid cu Malaga. Pedeapsa a venit după ce Barcelona a făcut scandal, cerând o suspendare drastică. "Sancțiunea este exagerată", a spus Ronaldo.

Tottenham l-a împrumutat pe Giovani Dos Santos la Galata
Galatasaray se întărește din Premier League. După ce l-a împrumutat, până la finele sezonului, pe brazilianul Jo, de la Manchester City, echipa din capitala Turciei l-a obținut de la Tottenham, pe aceeași perioadă, și pe mexicanul Giovani Dos Santos (20 de ani). Venit de la Barcelona, Giovani nu a reușit să se impună la Tottenham, care l-a împrumutat o perioadă în liga secundă, la Ipswich.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2604 secunde