Sport extern

191
Suspendări în NBA
Doi baschetbaliști de la echipa din NBA Washington Wizards, Gilbert Arenas și Javaris Crittenton, au fost suspendați până la finele sezonului 2009/2010, perioadă în care nu vor fi nici remunerați. Arenas este învinuit că, în urma unui diferend cu Crittenton, a adus arme în vestiarul echipei, lucru interzis de regulament.

Massa și Alonso au prezentat noul monopost Ferrari
Ferrari a prezentat, ieri, la Maranello, noul monopost, F 10, cu care va concura în sezonul 2010 al Formulei 1. La prezentare au participat și piloții Felipe Massa și Fernando Alonso (dublu campion mondial), dar și manage-rul general Stefano Domenicali. Massa a efectuat primele tururi de pistă la volanul lui F 10 ieri, pe circuitul de la Fiorano.

Venituri record în fotbalul german
Primele două ligi ale fotbalului din Germania au avut în sezonul trecut, pentru prima dată în istorie, venituri ce trec de două miliarde de euro. Cifra de afaceri a celor 36 de cluburi profesioniste a fost de 2,03 miliarde de euro. Din câștigurile totale, 594 milioane de euro provin din drepturi de televizare, 573 de milioane din publicitate și 424,5 din vânzarea de bilete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1117 secunde