Wayne Rooney a dus-o pe Manchester United în finala Cupei Ligii Angliei

166
Wayne Rooney a dus-o pe Manchester United în finala Cupei Ligii Angliei - 13dc99fef8bc0f15ba4a034d491330c7.jpg
Manchester United s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei Ligii Angliei în dauna rivalilor de la Manchester City. "Diavolii" au întors rezultatul din meciul tur, 2-1 pentru City, impunându-se in extremis, cu 3-1, golul calificării, care a evitat prelungirile, fiind reușit de Wayne Rooney, în minutul 90+2.
United a condus cu 2-0 (Scholes - min. 52, Carrick - min. 71), scor la care era calificată în ultimul act, dar fostul ei jucător, Carlos Tevez, i-a dat iar gol, în minutul 76, egalând situația. Argentinianul înscrisese și ambele goluri ale echipei sale din primul meci. A fost nevoie de "salvatorul" Rooney pentru ca MU să prindă finala competiției, în care va întâlni Aston Villa, pe 28 februarie, pe Wembley.
Rivalitatea dintre cele două echipe a făcut și o victimă, Craig Bellamy, de la oaspeți, fiind lovit de o monedă aruncată din tribună, pe când jucătorul se pregătea să bată un corner. Pe lângă Bellany a zburat chiar și o sticlă de bere, incident pentru care United s-ar putea alege cu stadionul suspendat, cu atât mai mult cu cât, înaintea meciului, au avut loc și incidente între suporteri, 11 persoane fiind reținute de forțele de ordine.
Miercuri, au avut loc și meciuri din Premier League: Blackburn - Wigan Athletic 2-1 (Pedersen - min. 20, Kalinic - min. 76 / Caldwell - min. 57), Everton - Sunderland 2-0 (Cahill - min. 7, Donovan - min. 19), Aston Villa - Arsenal 0-0, Chelsea - Birmingham City 3-0 (Malouda - min. 5, Lampard - min. 32, 90).

AC Milan a ieșit din Cupa Italiei
AC Milan a fost eliminată de Udinese în sferturile Cupei Italiei, după o victorie cu 1-0 (Gokhan Inler - min. 55). Aseară, s-a disputat ultimul sfert al întrecerii, Internazionale Milano - Juventus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8947 secunde