Sport și eleganță! Descoperă pasiunea pentru dans a copilului tău

307
2
Sport și eleganță! Descoperă pasiunea pentru dans a copilului tău - sport-1519058000.jpg

Articole de la același autor

Practicarea dansului de către copii poate avea un efect miraculos asupra încrederii în sine, a stării de spirit și a autocontrolului. Dansul implică energie imprimată în fiecare mișcare și control total asupra întregului corp, ceea ce favorizează o dezvoltare armonioasă tuturor celor care îl practică. 


La cursurile de dans sportiv pentru copii din cadrul școlii de dans Total Dance Center (TDC), instructorii se aventurează împreună cu cei mici în lumea dansului, descoperind energicele dansuri latino, elegantele stiluri standard și se distrează dansând pe cele mai cunoscute melodii ale momentului. 


Dansul, îmbinarea ideală dintre artă și sport 


În timpul cursurilor, se va pune accentul pe dezvoltarea condiției fizice, a forței, a echilibrului și mobilității copilului, dar mai ales a disciplinei, fiind un stil de dans orientat spre performanță.


Obiectivele instructorului vor pune bazele dezvoltării creativității și ritmicității celui mic; acesta va înțelege muzica și limbajul corporal.


De ce să alegi dansul sportiv pentru copilul tău?
➤ Crește încrederea în sine a celor mici; 
➤ Disciplinare; 
➤ Îmbunătățește cooperarea și comunicarea între copii; 
➤ Dezvoltarea abilității de socializare și a lucrului în echipă; 
➤ Creșterea puterii de concentrare și memorare; 
➤ Creșterea coordonării și echilibrului; 
➤ Creșterea flexibilității; 
➤ Creșterea rezistenței fizice; 
➤ Creșterea vitezei de reacție. 


În cadrul acestui curs, copiii vor descoperi eleganța stilurilor standard (Vals lent, Vals vienez, Tango, Slow Fox și Quick step), precum și farmecul și energia ritmurilor latino (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble și Jive). În plus, dansul sportiv dezvoltă capacitatea individuală de a dansa cu partener, modelează corpul și creează copiilor o postură demnă de invidiat. 


"Dansul sportiv este un sport spectaculos, fascinant pentru privitori, eleganța și frumusețea costumelor de dans captivând pe oricine. Atunci când te întrebi ce activitate i se potrivește celui mic, îți spunem cu tărie că dansul sportiv este cea mai bună alegere", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul artistic al Total Dance Center Constanța, Corina Tiron. 


Cursurile de dans pentru copii se desfășoară la sediul TDC, din strada Călugăreni, nr. 22, marțea și joia, de la ora 16.00. Înscrierile se fac la telefon 0773.748.749. Sunt așteptați să participe copii cu vârste între 6 și 12 ani. 


Comentează știrea

Ziarist vandut
20 februarie 2018
Trafic de persoane-pedofilie

Ce sa mai vorbim de deontologie.Autorul articolului stie exact despre ce este vorba in aceasta scoala de dans.Gigi Marian Osolos un monstru care a creat alti monstrii mai mici-actualii instructori

Hahahahaha
20 februarie 2018
Panica mare

Cred ca nu mai merge nimeni la TDC de sunt asa disperati sa se promoveze prin ziare. E ultimul loc din Constanta unde mi-as duce copilul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9204 secunde