Sporting Lisabona nu îl mai transferă pe Marius Niculae. Află motivul

249
Sporting Lisabona nu îl mai transferă pe Marius Niculae. Află motivul - 1684170w218801800-1359738302.jpg
Gruparea Sporting Lisabona a renunțat la transferul atacantului Marius Niculae pentru a evita posibile sancțiuni FIFA, având în vedere că fotbalistul a jucat deja în acest sezon pentru două echipe, Dinamo și FC Vaslui, informează cotidianul O Jogo.


Potrivit cotidianului citat, oficialii de la Sporting au decis să renunțe la transferul românului, dar nu exclud posibilitatea de a-l aduce în vară. Regulamentele FIFA nu permit ca un jucător să evolueze pentru mai mult de două cluburi într-un sezon, în intervalul 1 iulie - 30 iunie. 


Amintim că Niculae a jucat pentru Dinamo la 14 iulie 2012, în Supercupa României, cu CFR Cluj, iar apoi a fost transferat la FC Vaslui.


Joi dimineață, Sporting Lisabona anunțase pe site-ul oficial că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, revine la gruparea lusitană, precizând că românul a fost mereu "un jucător foarte îndrăgit de fani". Marius Niculae, care a efectuat și vizita medicală, ar fi urmat să semneze un contract pe un an și jumătate cu formația Sporting Lisabona.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4001 secunde